Home

Album

Banner 2021

GEEN LABADOUX 2021 OP 7-8-9 mei

Binnen de organisatie van Labadoux werd met pijn in het hart beslist om het festival op 7-8-9 mei 2021 niet te laten doorgaan. De coronapandemie noopt ons tot deze beslissing. Gezien de huidige evolutie van de pandemie zal mei 2021 zo goed als zeker te vroeg zijn om een festival als Labadoux te laten plaatsvinden. Daarenboven moeten we het organisatorisch ook zien rond te krijgen, wat gezien de huidige omstandigheden zo goed als onmogelijk zal zijn. We hebben beslist om het geplande festival van 2021 integraal door te schuiven naar 6, 7 en 8 mei 2022. We laten je echter niet los. Afhankelijk van de evolutie van corona bekijken we tijdens de komende maanden hoe we met Labadoux in de tweede helft van augustus of september 2021 naar buiten kunnen komen.

We proberen hier ten laatste in april beslissingen rond te treffen en houden jullie zeker en vast op de hoogte.

Foto 1

News

Labadoux bubbelt

Van bij aanvang van de coronatijd werd Labadoux geconfronteerd met de noodzakelijke afgelasting van het festival begin mei. Een lastige, maar begrijpelijke keuze was dit. Hiermee werd de toon gezet voor heel wat festivals die hetzelfde lot beschoren waren. Niet alleen de festivalsector, maar ook heel de eventsector kreeg het de voorbije maanden erg hard te verduren.

Lees meer

Labadoux wil dat ook solidair zijn met alle acties die het belang van de eventsector...

Labadoux schenkt ‘koekjes vol courage in coronatijd'

Eind maart stak Labadoux een hart onder de riem voor heel wat mensen die het in deze coronaperiode extra moeilijk hebben. Ook mensen uit de zorg verdienen zeker een steuntje.  

Lees meer: