Tickets Labadoux

Guido Belcanto

22 jaar geleden stond Guido Belcanto voor de eerste keer op Labadoux. Ondertussen heeft "de Koning van het Vlaamse Levenslied", wielerliefhebber als hij is, een schitterend muzikaal parcours bijeen gefietst.

Belcanto begon als straatzanger, variété artiest en hij zong in balorkesten. Ondertussen verschijnt hij op TV in wielerprogramma's, schrijft hij enkele boeken en in 2008 gaat hij op tournee met een handgemaakt orgel. Die tournee is een groot succes. Guido Belcanto heeft de smaak te pakken en er volgen nog tournees.

Guido Belcanto zingt over de kleine dingen van het leven. Niets spectaculairs, maar steeds herkenbaar. Voor zijn baanbrekend werk in het chanson wordt hij geëerd met een eigen ster op de "Walk of Fame" in de Ancienne Belgique.

Hij draagt zijn publiek op handen en omgekeerd wekt deze Vlaamse kleinkunstzanger overal veel sympathie op. Belcanto is een fenomeen, met uitverkochte zalen én met een hele rist liedjes die je zonder dat je het weet lustig meefluit. Laat je volledig gaan op Labadoux!