Geen Labadoux in 2020


Geen Labadoux in 2020

We hebben besloten het doek te laten vallen over het komende festival. Gezien de opmars van het coronavirus zijn we genoodzaakt deze beslissing te nemen, uit zorg voor onze medewerkers en artiesten, onze bezoekers, sponsors en gasten. Een tijd lang hebben we de hoop gekoesterd dat het festival alsnog zou kunnen doorgaan, maar met de gegevens waarover we nu beschikken zou het echt onverantwoord zijn dit wel te doen.

Maar niet getreurd.... We doen ons uiterste best de 32ste editie in de vorm zoals die nu in de steigers staat maximaal te schuiven naar volgend jaar. Noteer dus 7-8-9 mei 2021 in jullie agenda.

Mensen die hun ticket kochten via ons online platform of via Cera worden spoedig op de hoogte gebracht hoe de terugbetaling gebeurt. Wie hierover dringende vragen heeft kan mailen naar organisatie@labadoux.be .

Met het bestuur en diverse werkgroepen werd al heel hard gewerkt aan de voorbereiding van het festival. We willen elk van hen oprecht bedanken voor alle geleverde inspanningen en de vriendschap die dit met zich mee bracht. We willen ook graag iedereen bedanken die zich reeds engageerde naar Labadoux te komen, te sponsoren, vrijwilliger te worden,... om er samen met alle artiesten een mooi festival van te maken. Maar geen nood dus, uitgesteld is niet verloren.
  
We danken iedereen voor het begrip. We denken hierbij in het bijzonder aan de artiesten waarvoor deze periode uiterst moeilijk is. Laten we ons nu samen richten op het respecteren van alle voorzorgsmaatregelen zodat we het coronavirus spoedig aan banden kunnen leggen.

Voor wie thuis zit wensen we veel muziek en sfeer toe om de tijd te vullen, gedragen op de tonen van onderlinge vriendschap, want daar staat Labadoux voor.
Zorg goed voor jezelf en elkaar!
#samentegencorona