Axelle Red

20u.

Met Axelle Red haalt Labadoux een echte klasbak naar Ingelmunster. Met haar nieuwste plaat "Acoustic" toert deze schitterende songschrijver opnieuw door het land. Labadoux wordt ongetwijfeld het eerste festival waar ze neerstrijkt. Iets wat je zeker niet mag missen!

Wanneer Axelle Red in 1993 afstudeert als juriste, brengt ze meteen haar eerste album uit: "Sans Plus Attendre". De plaat is een groot succes en zorgt meteen al voor een doorbraak in Frankrijk, Zwitserland, Canada en België. Sindsdien is de artiest niet meer weg te denken uit het muzikale spectrum. Als bevlogen wereldverbeteraar combineert ze haar muzikale carrière met haar job als moeder en zet ze zich in voor talloze goede doelen: ambassadeur van Unicef, voorvechter in Afrika, een samen met Bob Geldof woordvoerster voor "Live 8 in France",...

Haar muzikale parcours staat bol van onderscheidingen en samenwerking met grote artiesten (Youssou N' Dour, Peter Gabriel, Tom Barman, Arno, Charles Aznavour, Francis Cabrel, Renaud,...).

Haar nieuwe CD "Acoustic" bevat een resem uitgepuurde songs waarin Axelle Red haar liefde voor het leven, de muziek én voor een betere wereld naar boven laat borrelen. Samen met haar vaste soul mate Lester Snell uit Memphis en begeleid door een stel rasmuzikanten, geeft Axelle Red de songs onverwachte en boeiende nieuwe invalshoeken.

Labadoux wordt het eerste festival waar Axelle Red neerstrijkt. Een bevlogen artiest om niet te missen!